Orijen & Acana

CHAMPION PETFOODS LP
Champion Petfoods i Canada er producent af såvel ACANA som ORIJEN. Det er en familiedrevet og familie-ejet uafhængig producent af kvalitetsfoder til hund og kat. Produkterne fremstilles kun på egne fabrikker.
Dette samt vores produktsammensætning gør vores foder til noget enestående. Vores høje kødindhold, samt alle vore gode ...

CHAMPION PETFOODS LP
Champion Petfoods i Canada er producent af såvel ACANA som ORIJEN. Det er en familiedrevet og familie-ejet uafhængig producent af kvalitetsfoder til hund og kat. Produkterne fremstilles kun på egne fabrikker.
Dette samt vores produktsammensætning gør vores foder til noget enestående. Vores høje kødindhold, samt alle vore gode lokale råvarerer gør at vi producerer Canadas bedste tørfoder, måske verdens bedste..

ORIJEN er kåret til verdens bedste foder til hund og kat,både i 2009/2010,og nu igen i 2010/2011. Kåringen er foretaget af THE GLYCEMIC RESEARCH INSTITUTE i Washington DC,som er et uafhængig non profit analyseinstitut,og kåringen fandt sted i konkurrence med flere hundrede forskellige produkter.

Mere

Orijen & Acana Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Orijen Hund

  Orijen produkter

  VI ER CHAMPION PETFOODS

  CANADA’S PRISVINDENDE DYREFODER PRODUCENT

  VORES IDÉ ER SIMPEL. VI BRUGER FRISKE REGIONALE INGREDIENSER TIL AT PRODUCERE BIOLOGISK KORREKT FODER DER SIKRER DET BEDSTE HELBRED FOR HUNDE OG KATTE, SAMT FRED I SJÆLEN TIL DE MENNESKER DER ELSKER DEM

  Lige fra vores begyndelse som en ydmyg regional producent i 1985, har vores renommé for autenticitet og tillid vokset til at omfatte 60 lande verden over. Det er i hjertet af Alberta’s frodige prærier vi gennem et kvart århundrede (det er 175 hundeår!) har produceret kompromisløs, prisvindende hunde og katte foder.

  Vores Biologisk Korrekte foder er anderledes end det konventionelle foder, vores fokus er på foder der er fremstillet til at ernære hunde og katte, efter deres evolutionære og anatomiske tilpasning til protein rig kost der indeholder flere forskellige slags kød.

  Det betyder vi ikke bruger de store mængder af lav kvalitets ingredienser der findes i konventionelt dyrefoder

  I stedet bruger vi frisk, aldrig frosset kød som kommer fra vores region, og fra mennesker vi kender og stoler på. Dette anses for at være for dyre ingredienser af konventionelle producenter, derfor er vores friske regionale ingredienser uden sidestykke i ethvert andet hunde eller katte foder på Jorden.

  Lige fra frilands kylling, til vildt fangne fisk og frilands bison, er alle vores regionale ingredienser godkendt som fødevarer af den Canadiske Regering. Samtlige ingredienser ankommer frisk til vores dør, hver dag, så de indeholder INGEN konserveringsmidler og er perfekte til at nære din hund eller kat naturligt.

  I vor dags verden af multinationale og marketings firmaer (som sælger, men ikke selv laver foder), er vi stolte af at skille os ud, som en uafhængig og autentisk producent. Din tillid betyder alt for os, derfor tillader vi aldrig at vores foder bliver produceret eller pakket på andre faciliteter end vores egne.

  Det er, når alt kommer til alt, med vores egne kæledyr i tankerne at vi laver ORIJEN – et Biologisk Korrekt foder der ernærer din hund eller kat naturligt.

  Tak for din tillid til Champion.

 • Orijen Kat
 • Acana Hund

  Acana produkter

  ACANA har været produceret af CHAMPION PETFOODS siden 1980, det sælges på 4 kontinenter, og i over 40 lande.
  ACANA er baseret på et højt kødindhold samt friske Canadiske ingredienser fra staten Alberta. Der findes ingen farvestoffer, tilsætningsstoffer, eller GMO modificerede stoffer i foderet. Alt er tilberedt på egne fabrikker, og kontrolleret af den canadiske regering. Hvede og gluten er bandlyst, da det fremmer bl.a. alergi og har lav optagelighed. ACANA er et foder af meget høj kvalitet til særdeles fornuftige priser.

 • Acana Kat

Butikkens åbningstider

Onsdag: 16:30 – 19:00
Torsdag: 15:00 – 19:00
Fredag: 15:00 – 19:00
Lørdag: 09:30 – 13:00

 

 

 

 

 

 

Vi har lukket søndag, mandag og tirsdag men træffes på mobil: 24617863

I butiken kan der betales med kontanter, dankort, mastercard eller Mobilpay. For betaling ved bankoverførelse, bestil og betal da online og vælg afhentning i butik.

Parkering i gården ind fra Skjoldborgsvej
5270 Odense N

Fang os på facebook

MobilpayBilledresultat for mastercard