Fysioterapi har i mange år været anvendt til mennesker, hvor intensiv genoptræning har vist gode resultater efter en operation. Dette benytter vi os nu af hos dyrene, hvor fysioterapi i dag spiller en vigtig rolle for at opnå det bedste resultat af en operation. Men fysioterapi kan også bruges forud for en operation, som f.eks hjælp til gigtpatienter.

Fysioterapi kan medvirke til at: 

  • Forbedre bevægelsesfunktion/gangmønster
  • Reducere smerte, hævelse og komplikationer
  • Hunden hurtigere kan genoptage normalt aktivitetsniveau
  • Forbedre muskelstyrke
  • Nedsætte risikoen for andre skader
  • Nedsætte behovet for smertestillende
  • Forbedre muskel-, nerve- og ledfunktio
 
Hvilke patienter vil have gavn af fysioterapi og genoptræning
 
Efter operation:
Er din hund blevet opereret på grund af et led-, muskel- eller knogle problem vil den sandsynligvis have smerter, nedsat bevægelighed og evt. muskeltab som følge heraf. For at din hund hurtigst muligt kan genvinde bevægelighed og styrke i muskler og led vil den have glæde af et individuelt træningsprogram. Et træningsprogram der inbefatter, fysioterapeutiske øvelser både her og hjemme samt kostvejledning. Træningsprogrammet vil blive lavet så det passer ind i Jeres families hverdag. 
Erfaring viser at struktureret og korrekt genoptræning forbedrer resultatet af operationen og speeder helings processen op.

Gigtpatienter:
Hunde med gigt vil opleve smerte i forbindelse med bevægelse, dette vil typisk medføre, at hunden vil undgå at belaste pågældende led. Hunden vil belaste mindre og mindre og efterhånden vil dette resultere i muskeltab og herefter et endnu svagere led. Med fysioterapeutiske øvelser kan vi hjælpe hunden til at genvinde muskelstyrke og bedre led funktion. Behandling af gigtpatienter kan også indeholde massage, hjemmeøvelser og kostvejledning.

Særlige træningsbehov:
Der stilles ekstra store krav til vores brugs- og konkurrence hunde om at yde maksimalt. Dette kan betyde særlige behov for forebyggelse og behandling af skader. Dette inbefatter massage og fysioterapeutiste øvelser som giver din hund en bedre bevægelighed og en bedre ydeevne.

Kig forbi butikken eller ring på 24617863 og hør nærmere

1 konsultation koster 350 kr

 

 


Butikkens åbningstider

Onsdag: 16:30 – 19:00
Torsdag: 15:00 – 19:00
Fredag: 15:00 – 19:00
Lørdag: 09:30 – 13:00

 

 

 

 

 

 

ÅBNINGSTIDER I JULEN


MANDAG 24/12 - LUKKET
TIRSDAG 25/12 - LUKKET
ONSDAG 26/12 - LUKKET
TORSDAG 27/12 - ÅBENT
FREDAG 28/12 - ÅBENT
LØRDAG 29/12 - ÅBENT

Vi har lukket søndag, mandag og tirsdag men træffes på mobil: 24617863

I butiken kan der betales med kontanter, dankort, mastercard eller Mobilpay. For betaling ved bankoverførelse, bestil og betal da online og vælg afhentning i butik.

Parkering i gården ind fra Skjoldborgsvej
5270 Odense N

Fang os på facebook

MobilpayBilledresultat for mastercard