Sådan siger kunderne om Barfcenter Nord:

CAMILLA MULLE HOFFMANN:

Barfcenter Nord er ligesom et andet hjem.

Stine Formår at komme helt ind i hjertet på hundebørnene og ikke mindst menneskerne. Hendes altid glade og åbne sind gør en væsentlig forskel.

Ikke nok med at Stine yder god service og har styr på det hun sælger, så er hendes produkter virkelig en klasse for sig. tror snart ikke der er det, som vi ikke har prøvet. Og hvis der er så skal vi da også prøve det.

En rigtig lille hyggelig butik med alt hvad hunde hjertet begære. 


NYNNE FRANCETTE NIELSEN SOMMER:

Fantastisk kundeservice - vi vender helt klart tilbage, og anbefaler til venner og bekendte.STINE MØLLER:

Fældning!!

Jeg har skiftet min hund over på Acana (lam/æble), efter jeg snakkede med Stine om det.

Nu ca 1-1,5 måned efter, er fældningen reduceret VÆSENTLIGT (nu støvsuger jeg kun 1 gang om dagen)! Hun elsker sin mad, og har pæn afføring.

Jeg har (næsten) altid fodret med dyrlægens, som har "korn" som hovedingrediens. 
Nu er foderet med "lam" som hovedingrediens
Prismæssigt at det, det samme som dyrlægens.

Håber fremadrettet at flere hår vil blive siddende på hunden, frem for på mit tøj 

Anbefaler foderet!!ANGELEEN DAMGÅRD

Fantastisk service og fantastiske produkter. Balto kunne ikke trives bedre 

SLADJA ZORIC:

 Vi fik super god service og gode råd - kan helt klart anbefales


HELLE SCHMIDT:

Første og absolut ikke sidste gang jeg handler her. Førsteklasses betjening og Diva er mere end tilfreds med sin nye mad


TINA RASK NIELSEN:

Fantastisk kundeservice - vi vender helt klart tilbage, og anbefaler til venner og bekendte.


GITTE SCHMIDT HANSEN:

Jeg var forbi i dag for at høre om det forskellige mad og endte med at blive hængende i lang tid. Fik en god snak/betjening, gode råd og vejledning mens min hund undersøgte hele butikken :-)tak for god betjening og hyggelig snak.


KARINA STEGØ UDTALER:

Hej Stine. Tusind tak for den gode og fantastiske hjælp til vores " gamle dreng" da han begyndte at halte voldsomt på det højre bagben var jeg bange for at det var virkelig slemt, men efter at du har haft fat i ham 2 gange går han igen godt og har fået det meget bedre. Tusind tusind tak for hjælpen. 

 

RANDI AASKOV JØRGENSEN UDTALER:

Det er bare blevet så flot og hyggeligt på Bogensevej - både hund og ejer føler sig godt tilpas. Bobo og Tira har igen været i kyndige hænder hos Stine og ingen tvivl om, at de føler sig trygge, for sikke en gensynsglæde. De nyder at få massage og da vi kom hjem, gik de begge omkuld på hver deres yndlingsplads. Kan varmt anbefales at forkæle jeres hunde med en gang massage. Glæder os til at komme igen. Randi, Tira og Bobo

 

KIRSTEN KRISTENSEN SØNDERSØ UDTALER:

 

Vores to Ft Cocker spaniels begyndte at få problemer med tør pels, de var også meget svære at mætte og holde i huld, mængden af deres mad kom retur den anden vej,så det var jo forståeligt nok. Når de var på jagt,havde de svært ved at gennemføre jagten, de havde ikke energi nok til sidste del af jagten.Vi gik over på anden kost.

De har nu fået Acana tørkost i 4 måneder. Begge Hunde er silke bløde i pelsen, deres kost er reduceret til det halve af hvad de fik førhen, fordi de er for godt i huld. Klart nok da det nye kost indeholder en del mere Protein og ingen kornprodukter, og proteiner er jo netop det de har brug for. I dag når de er på jagt, gennemfører de jagten, de er trætte men hvem vil ikke være det efter 4-6 timers træning.Kort og godt, så har vi fået to mere velfungerende hunde, takket være deres nye foder, fra Barfcenter Nord.

 

THOMAS JENSEN ODENSE UDTALER:

 

Har 2 Cocker Spaniels, den ene meget madglad den anden med tendens til at have problemer med foder, specielt Kylling. Hvor den Klør sig. Den madglade logre helt vildt når den skal spise den anden klør sig ikke mere pga. foderet. men læs vare deklerationen på Barfcenter Nords hjemmeside under Acana`s Grassland, den burde være overbevisende nok ;-D

        

 

LISE OG ERIK LIE FRA ODENSE HAR SCHÆFEREN NIKI  

 

Vores schæfer på 6 år har i nogle år lidt af rødt kløende eksem i mellem sine tæer og trædepuder. Han har skiftet tørfoder mange gange og endte på det dyreste fra dyrlægen. Men intet hjalp. Som sidste udvej for at lindre, sagde dyrlægen at han skulle have binyrebarkhormon.
Det er ikke særlig godt i længden og jeg var så heldig at se en annonce fra Barfcenter Nord om Barf-foder som jeg blev nysgerrig på.
Vores shcæfer har nu spist Barf-foder i ca. 8 måneder og hans eksem i mellem tæerne og
trædepuderne er helt væk. Efter ca. 3 måneder kunne vi se en bedring og han fik en silkeblød pels. Hans aftegninger blev mere skarpe og flotte i farven. Han fælder ikke nær så meget længere og han laver ikke de store portioner afføring som da han var på tørkost, en kæmpe lettelse for hans mave-/tarmsystem. Og oven i det hele er han blevet roligere og mere glad.
Og han elsker sin rå ulvemad. Så det fortsætter vi med. Vi tror også at det i længden kan spare os for dyre dyrlægeregninger når han får det mad der passer til hans fordøjelse.

Lise og Erik Lie.

.

 

STEFAN BORKEN-HAGENORIGINAL BARF – FORHANDLER

 

I fredags var jeg hos dyrlaegen med min 12 aarige hund, som de forste 5 aar af dens liv var den paa Hills, idet min kone, som arbejder paa Landbohojskole i Kbh, var som alle andre paa denne institution hjernevasket af Hills, hvad angaar fodring af hunde. Sasia voksede op, men saa herrens ud,fik direkte daarlige taender. Forst da vi begyndte at producere Barf, var hun naturligt, den forste hund, som gik over paa Barf. Resultater af blodproven er fantastisk. Laegen spurge naturligvis, hvad vi fodrer Sasia med, og blev totalt mundlam, da jeg sagde Barf.

 

 

 

EN RIGTIG SOLSTRÅLEHISTORIE OG EN LILLE FOTOMODEL

Som lovet, et billede af lille Aiko (Amerikansk Akita) født 13.06.2013 – frisk importeret fra Finland i tirsdags.

Aiko er alleredehelt syg med sin nye mad,  så vi glæder os til at se hvordan hun kommer til at fungere på det  Hvilket vi jo har stor forventning om at hun jo selvfølgelig kommer til.

Tusind tak for dejlig hunde og kattemad, samt god og positiv service og vejledning – vi glæder os altid til at komme ind til dig.

Mange Hilsner
Kiki (, Thomas og alle dyrene)

 

Morten og Razz Odense C

acana-puppy-large-breed-hundefoder7767_10152217829684294_2024686246_n morten razz

Morten Nielsen med sin lille ny hvalp 8 uger og som selvfølgelig skal have det bedste af det bedste og spise,

nemlig Acana Puppy Large Breed.

Tillykke med din hund Morten, et rigtigt pragteksemplar.                                                        

 


Butikkens åbningstider

Onsdag: 16:30 – 19:00
Torsdag: 15:00 – 19:00
Fredag: 15:00 – 19:00
Lørdag: 09:30 – 13:00

 

 

 

 

 

 

Vi har lukket søndag, mandag og tirsdag men træffes på mobil: 24617863

I butiken kan der betales med kontanter, dankort, mastercard eller Mobilpay. For betaling ved bankoverførelse, bestil og betal da online og vælg afhentning i butik.

Parkering i gården ind fra Skjoldborgsvej
5270 Odense N

Fang os på facebook

MobilpayBilledresultat for mastercard