Innordic

Innordic

Innordic

Om Innordic

Innordic er markedsledere, når det handler om de nyeste og mest innovative pleje- og ernæringsmæssige produkter til heste. Vi har nogle af de dygtigste forskere, der arbejder sammen med os, udvikler produkter baseret på ny teknologi og ny videnskab, der kan forbedre sundheden og dermed hestens livskvalitet. Alt er baseret på naturens egne produkter, rene, naturlige og fri for skadelige og forbudte stoffer.

Alle produkter bliver testet grundigt og undergår de strengeste kvalitetskrav inden de bliver sat i produktion. På den baggrund kan vi sikre et 100 % tilfredsstillende resultat.

Innordic er repræsenteret over det meste af verden med moderselskabet placeret i Danmark. Innordic er stiftet af Svenning Tvede i 2010. Ideen til at udvikle ”wellness produkter til heste” opstod, fordi Svennings børn er aktive i sporten.

Med en baggrund som tekniker udviklede Svenning sammen med sit netværk et produkt, som tilførte trætte heste fornyet energi qua det unikke miks af naturlige og sunde ingredienser.

I dag betragtes Innordic som leverandør af markedets mest revoultionerende wellness produkter til heste. Produkter som alle heste uanset race, køn, anvendelse og alder kan få højt udbytte af og som bruges af dyrlæger, trænere, ejere og ryttere over hele verden.

Aktive filtre

 • Kompeet

  99,00 kr.

  Kompeet er energi til dit kæledyr

 • Strong Joint

  249,00 kr.

  StrongJoint til leddene gi’r optimal bevægelighed

  Forebyggelse, vedligeholdelse og restitution

   

  Markedets kraftigste ledprodukt indeholder naturlige bioptagelige aktivstoffer samt det højt anerkendte energiprodukt Kompeet og det nye biooptagelige ledprodukt Arctiflex.

   

  StrongJoint løfter livskvaliteten på hunde med højt aktivitetsniveau og ikke mindst på ældre hunde.

 • Strong Build

  199,00 kr.

  Naturlige råvarer til hurtig og effektiv muskelopbygning

 • Fenris

  119,00 kr.

  Tilskudsfoder til hunde med naturlige vitaminer og mineraler leveret af naturen 

 • StrongJoint Junior

  249,00 kr.

  Kraftfuld ledpleje med naturligt glucosamin

 • Kompeet Boost

  119,00 kr.

  Kompeet Boost er energi til dit kæledyr

  Specialblanding med naturlige ingredienser. Basen er Kompeet, men her blandet med bl.a. ingefær, solbær, honning og elektrolytter.

   

  Velegnet til at gi’ dit kæledyr et løft eller til restitution efter sygdom.