VitaPetz

VitaPetz

VitaPetz

VitaPetz er en ung virksomhed, som er stiftet efter flere års studier og intens udviklingsarbejde. Vores produkter udvikles efter naturlige og holististiske principper, hvor der tages udgangspunkt i hunden som helhed.

I vores moderne samfund, er kæledyrene i høj grad plaget af samme livsstilssygdomme, som os mennesker. Derfor er det vores mission, at bidrage med et fundament til en sund og velfungerende livskvalitet for dit kæledyr, med ægte naturlige råvarer. Med simple og effektive produkter, til en fair pris.

Vi udvikler og producerer selv vores naturlige kosttilskud til hunde, baseret på naturens egne råvarer. Alle produkter er sammensat udfra seneste studier og viden, med en holistisk tilgang kombineret med vores store passion - korrekt og artstilpasset ernæring til hunde.

Vores leverandører er særligt udvalgte, og der anvendes udelukkende råvarer der sælges til konsum, altså en 100% spiselig fødevare kvalitet. Råvarer til dyrefoder er ikke underlagt samme strenge kontrol eller lovgivning. Kunstige tilsætningsstoffer, e-numre eller kemiske forbindelser tilsættes ikke i vores produkter - kun massr af kærlighed.  

Vi har in-house laboratorium og udviklingsafdeling, producerer i Danmark under GMP/HACCP anerkendte fødevare principper, for kvalitetssikring og fødevaresikkerhed.

Hos os begynder kvalitet altid med en god høst. Derfor anvendes i stor udstrækning økologisk dyrkede eller vildthøstede råvarer efter bæredygtige og Fair-Trade principper. Alle vores produkter er håndlavede i mindre serier, og med respekt for råvarene og deres oprindelse. Simple og effektive produkter til fair priser.

Den gode oplevelse af produkterne er vigtig, og vi ligger vægt på oplysning og information omkring brugen og de råvarer som indgår. Gennemsigtighed fremfor alt, så du kender produktet og forstår hvad det indeholder.

Har du ønsker til særlige urter eller skræddersyede blandinger tilpasset din hunds behov, er du velkommen til at kontakte os.

Kærlig hilsen Erik fra VitaPetz - Hundens Helsenørd & Ambassadør

“Let food be thy medicine, and medicine be thy food.”  - Hippocrates

Aktive filtre

 • Barf Balance Adult

  199,00 kr.

  BARF BALANCE er et urtebaseret og skræddersyet fodertilskud til dig som fodrer med BARF. Et dagligt supplement der indeholder alle næringsstoffer, som BARF hunden har behov for. 


 • Arctic Kelp

  149,00 kr.

  Kelp er en kompleks grøntsag fra havet, der indeholder over 65 næringsstoffer i form af vitaminer, mineraler, spormineraler og aminosyrer. 

  Et tilskudsprodukt, som bør findes hos enhver hundeejer.

 • Grønlæbet Musling +...

  249,00 kr.

  Den grønlæbede musling har længe haft international anerkendelse, og menes at være et godt supplement til seniorhunde. 

  Dyrlæger har gennem længere tid anbefalet grønlæbet musling.

  Det er ikke uden grund, at mennesker også anvender grønlæbet musling som alternativ, til den medicinske behandling

  Grønlæbet Musling er et unikt produkt, som vi anbefaler til alle hunde uanset alder.

 • Bio MSM + Vitamin C

  159,00 kr.

  MSM er en organisk svovl, der også er naturligt forekommende i kroppens celler.